Partytent huren Veltem

Feesttent huren Veltem

Partytent huren Veltem

Een partytent huren of feesttent huren in Veltem via FBL Verhuur

Een partytent huren of feesttent huren in regio Veltem voor uw evenement of aangelegenheid is een slim idee, waar steeds meer mensen voor kiezen. En dat is niet voor niets. Want als je niet over een riant huis beschikt in Veltem of omgeving, waar je met gemak een groot feest kan organiseren, dan ga je op zoek naar andere opties. Een duf zaaltje in een horecagelegenheid in de buurt is waarschijnlijk geen aanlokkelijke optie, en bovendien vaak duur. Maar wat dan?

Op tal van party’s, tuinfeesten en trouwpartijen vormt een partytent huren hét perfecte alternatief. Het bied je de vrijheid om je feest in Veltem te organiseren op een zelfgekozen locatie, zoals bij jou achter in de tuin.

Als overkapping op het terras, of als verlenging op het grasveld ernaast is het een perfecte aanvulling op de feestruimte binnen én buiten.

Bovendien is het ook een ideale plek voor de bar, zodat je binnen minder rommel hebt. En als je twijfelt over het weer is het wel zo prettig dat door de verhuur van partytenten je feest toch door kan gaan, regen of geen regen.

Verhuur partytenten in Veltem

Feesttent huren in Veltem? Kijk hieronder voor ons aanbod. We hebben kleine en grote feesttenten en vloeren te huur voor zorgeloos feestplezier: wij leveren, plaatsen en halen weer op!

 70,00 excl. btw
 90,00 155,00 excl. btw
 125,00 excl. btw
 175,00 375,00 excl. btw
 265,00 505,00 excl. btw
 390,00 635,00 excl. btw
 30,00 excl. btw
 45,00 excl. btw
 50,00 excl. btw

Wat verstaan we eigenlijk onder ‘partytent’ of ‘feesttent’?

De term partytent geldt al jaren als verzamelnaam voor allerlei tenten, die ingezet worden om een feest te organiseren. De meeste mensen denken dan meteen aan de bekende, kleine tent van 3 bij 3 of 4 bij 4 meter, met vier poten en een puntdak. Maar er zijn ook heel veel andere, grotere exemplaren te huur, met afmetingen tot wel 12 meter.

En ondanks de naam is een partytent huren of feesttent huren niet alleen een optie bij feesten, het is ook een praktische oplossing bij bedrijfsfestiviteiten, festivals, evenementen, braderieën, enzovoorts…

Een feesttent huren is een mobiel alternatief op de behoefte om snel (meer) ruimte te creëren met een chique of feestelijke uitstraling. En omdat het bedrijf voor de verhuur van partytenten jouw feesttent ter plekke komt installeren, kun je hem bovendien (laten) opzetten wanneer en waar je wilt.

Een partytent huren in Veltem voor een geslaagd feest in de tuin

Als je een achtertuin hebt of een stuk grond heb in Veltem, waar je een feesttent kan plaatsten, dan kun je alle kanten op. Want feesttenten zijn in allerlei verschillende modellen en formaten verkrijgbaar. Dus of je nou een intiem verjaardagsfeestje voor 20 mensen organiseert, of een onvergetelijk trouwfeest voor je dochter, waarbij je 100 gasten of meer verwacht, alles kan.

Een partytent huren is dan dé ideale manier om meer gasten op je feest te kunnen ontvangen.

Hoe groot de tent precies moet zijn hangt natuurlijk af van het aantal genodigden, maar ook jouw eigen verwachtingen spelen een rol. Wil je bijvoorbeeld zitplaatsen creëren voor alle gasten of ga je voor een paar statafels? Wil je dat er muziek is, en dat gedanst kan worden en moet er een bar of buffet in de feesttent geplaatst worden? Stuk voor stuk zaken die meespelen in jouw uiteindelijke keuze.

Een feesttent huren in Veltem, die aansluit bij jouw wensen

Bij FBL Verhuur kun je in regio Veltem namelijk altijd een feesttent huren, die precies geschikt is voor jouw unieke feest.

Afhankelijk van jouw wensen en verwachtingen kun je bij de verhuur van feesttenten uit meerdere formaten kiezen. De kleinste uit het assortiment is de bekende partytent van 3 bij 3 meter, mét puntdakje. Dit model kan zowel met als zonder zijkanten geleverd worden en kan desgewenst ook geschakeld worden, bijvoorbeeld tot een lengte van 6 meter of langer. Daarnaast kun je kiezen uit feesttenten van 4 x 8 meter of van 4 x 12 meter, eventueel uit te breiden met een stevige houten vloer. Deze fraai ogende modellen zijn voorzien van boogvormige, hoge ramen, die de tent niet alleen een chic karakter geven, maar ook een vrije uitkijk naar buiten mogelijk maken.

Een feesttent huren is ideaal bij goed en slecht weer

Meestal plan je je feest ruim van tevoren. Maar in ons lage landje ben je nooit zeker van het weer, zelfs niet in de zomermaanden. Dan is een feesttent huren een slimme oplossing, die bovendien allerlei mogelijkheden biedt. Want behalve de verschillende formaten is het ook mogelijk meerdere partytenten aan elkaar te koppelen, zodat je van twee partytenten één grote feestruimte maakt.

En doordat ze met een waterdichte goot aan elkaar verbonden worden, blijven je gasten, ook bij een fikse regenbui, overal in de tent droog!

Daarnaast is de tent voorzien van zijwanden, die wind- en waterdicht zijn en die extra bescherming bieden bij kou en regen.

Uiteraard kun je zelf bepalen of de tent aan één kant afgesloten wordt of helemaal dicht, of dat ie openblijft. En als het erg warm is, laat je alle wanden er gewoon uit.

Een andere mogelijkheid is het feest voornamelijk binnen te houden, en buiten een partytent te plaatsten. Daarmee creëer je een rustig plekje voor mensen die even rustig willen zitten zonder de herrie van de muziek. Ideaal om even van de avondlucht te genieten of even ongestoord te praten met mensen die ze lang niet gezien hebben.

Altijd droog en aangenaam in de tent

Als het “opeens” toch niet zo’n mooi weer lijkt te worden op je bruiloftsfeest, dan is het een geruststellende gedachte dat jullie voor die speciale dag een feesttent huren. Want een tent met zijwanden is gelukkig prima bestand tegen slechte weersomstandigheden, zoals regen en wind of juist teveel zon. Want de temperatuur is prima te reguleren door het gebruik van heaters, zodat niemand het koud hoeft te hebben.

Bovendien kun je er ook altijd een stevige houten vloer in bestellen, zodat je feest met regenachtig weer niet in een blubberfestijn ontaardt! Daar zijn de dames in hun feestjurken met mooie hakjes je zeker ook dankbaar voor!

En als de temperatuur buiten aangenaam is kan de partytent als verlengstuk dienen. Als beschuttend afdak, dat bij warme dagen schaduw biedt, terwijl je ook de zijwanden open kan zetten voor wat meer frisse lucht. Als je alleen het buffet en de dj binnen plaatst, voorkom je dat je party opeens verstoord wordt door een plotselinge regenbui. Want wat weer betreft zijn we nou eenmaal een onvoorspelbaar landje!

Feesttent huren Veltem: de voordelen!

Het grootste voordeel van een partytent huren in Veltem is misschien wel het gemak ervan. Want de tent wordt door professionele medewerkers opgezet en stevig verankerd, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Dan heb jij de tijd om je te focussen op alle andere belangrijke zaken voor die bewuste dag. En die zijn er genoeg!

En als het feest afgelopen is, wordt alles de volgende dag weer vakkundig afgebroken en opgehaald. Dat bespaart jou een tijdrovende klus, zodat je zelf alleen nog maar wat achtergebleven rommel hoeft op te ruimen. Ideaal!

Prijs partytent huren Veltem

Ook de kosten zijn natuurlijk een issue. Als je een zaaltje of een andere geschikte ruimte moet huren voor het organiseren van een evenement kan dat behoorlijk in de papieren lopen, met name doordat je alle consumpties naar marktconform tarief moet afrekenen. Een tent huren biedt dan een perfect én voordelig alternatief, omdat je de drank zelf voordelig kunt inkopen, bijvoorbeeld bij de slijter of de supermarkt. In de meeste gevallen kun je die bovendien op het gewenste tijdstip thuis laten bezorgen.

Bijkomend voordeel is dat je een tent helemaal kunt aanpassen naar jouw eigen smaak. Je bent vrij om hem in te richten en te versieren met slingers of andere decoratiematerialen. Mogelijkheden die je in een gehuurd zaaltje meestal niet hebt. Want een mooi aangeklede tent geeft jouw feest net dat stukje extra allure, waarmee het een en al gezelligheid uitstraalt. Met lekkere muziek en een sfeervolle feestverlichting kan jouw party tot in de kleine uurtjes doorgaan.

Een feest zonder zorgen?

Wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw feest? Bij ons kan u al uw feestmateriaal voor een betaalbare prijs huren zonder kopzorgen.

Van tenten, tafels, verwarmers, stoelen, porselein, bestek, kommen, tassen, glazen tot koelkasten en sfeerverlichting: het is allemaal te huur bij ons voor een redelijke prijs.

Alle prijzen zijn excl. BTW en met de voorziene afwaskost inclusief.

Onze werkregio

Wij zijn o.a. ook actief in:

Alken, Antwerpen, Begijnendijk, Berlaar, Bertem, Betekom, Bierbeek, Bonheiden, Booischot, Boom, Boortmeerbeek, Boutersem, Brussel, Diepenbeek, Diest, Duffel, Erps-Kwerps, Geel, Geetbets, Gingelom, Glabbeek, Grimbergen, Haacht, Ham, Hasselt, Heist-op-den-Berg, Herent, Herentals, Herenthout, Herk-de-Stad …

  • Uitgebreid assortiment feestbenodigdheden
  • ​Uitstekende service
  • ​Levering aan huis
  • Eerlijke en scherpe prijzen