Springkasteel huren Paal

Verhuur springkasteel Paal

Springkasteel huren Paal

Een garantie voor leuk feest!

Verhuur springkasteel Paal? Daarvoor moet u bij FBL Verhuur zijn! Een springkasteel huren in Paal is een garantie voor een succesvol feest wanneer er kinderen zullen bij zijn!

Gaat u een feest organiseren waar ook veel kinderen bij aanwezig zijn? Kinderen vervelen zich snel, dus om te zorgen dat ook zij het naar hun zin hebben, moeten ze iets te doen hebben. Een springkasteel huren is een perfecte manier om hiervoor te zorgen.

Verhuur springkasteel Paal via FBL Verhuur

Kinderen zullen zich uren vermaken met springen en andere spelletjes en ook volwassenen zullen met plezier af en toe een sprongetje wagen. Bovendien heeft u er zelf weinig werk van, een springkasteel huren in Paal via FBL Verhuur betekent dat wij het kasteel brengen en nadien weer meenemen.

Online verhuur springkasteel Paal

Prijs springkasteel huren: bekijk hieronder de prijzen voor de huur van onze springkastelen voor uw feest.

Springkastelen

Springkasteel slide geel

 75,00 excl. btw

Springkastelen

Springkasteel clown

 120,00 excl. btw

Springkastelen

Springkasteel ridders

 120,00 excl. btw

Springkasteel huren Paal: voor wie?

Een springkasteel huren zorgt niet allen voor een leuke attractie op een feest of event in Paal, u kunt het ook uitstekend gebruiken bij een open dag, een braderie of als extra speeltoestel in de tuin. Daarbij hoeft het helemaal niet duur te zijn. Een goedkoop springkasteel huren is goed mogelijk.

Een springkasteel huren is natuurlijk voor een kinderfeestje ontzettend leuk. Als uw kind jarig is of zijn partijtje heeft, dan kunt u een goedkoop springkasteel huren voor het ultieme vermaak voor de kinderen.

U kunt een springkasteel uitzoeken, dat past in het thema van het kinderfeest. Bij een ridderfeestje, kiest u voor een ridderkasteel en bij een circusfeestje past een springkussen met een clown veel beter.

Als u gaat trouwen en u heeft veel gasten met kinderen, dan heeft u twee keuzes: u nodigt de kinderen wel of niet uit. Als u ervoor kiest om alle kinderen wel uit te nodigen op uw feest, dan kunt u door een springkasteel te huren, zorgen dat uw bruiloft ook voor de kinderen een leuk feest is. Ze zullen zich uw feest nog lang kunnen herinneren.

Heeft u een grote familie en bent u dit jaar aan de beurt om een familiefeest te organiseren? Neem dan eens contact op met een verhuur springkasteel om het familiefeest extra aan te kleden.

Een goedkoop springkasteel huren maakt ook uw buurtfeest compleet. Terwijl de ouders op het plein of de parkeerplaats in uw buurt barbecueën en met elkaar praten, kunnen de kinderen zich vermaken.

Andere redenen om een springkasteel te huren in Paal

Een bedrijfsopening wordt ook extra leuk met een springkasteel. Als uw bedrijf iets verkoopt wat met kinderen te maken heeft, past een springkasteel natuurlijk sowieso heel goed, maar ook als uw bedrijf meer voor volwassenen is, kan een springkasteel een goede toevoeging zijn. Zo kunnen uw potentiële klanten hun kinderen meenemen en hoeven ze geen oppas te regelen.

Of ze gaan er alleen naartoe om hun kinderen te laten spelen en maken zo ook kennis met uw bedrijf.

Heeft uw zaak een speeltuin? Dan is een springkasteel huren in de zomer een mooie manier om een extra attractie te plaatsen. Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden voor een de verhuur van een springkasteel voor een langere periode.

Goedkoop springkasteel huren Paal

Prijs springkasteel huren? Een springkasteel huren klinkt heel duur, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een gebruikelijke springkasteel huren prijs voor een dag is vaak rond de honderd euro. Afhankelijk van het type springkasteel dat u kiest en wat het formaat is, kan de prijs wat hoger zijn. Voor een groot feest kunt u ook een aantal goedkope springkastelen huren. Zo kunnen alle kinderen plezier hebben op een springkussen zonder dat er te veel kinderen op het kussen zijn.

Het zal zeker niet de duurste kost van het hele feest zijn, maar wel degene waar u misschien wel het meeste plezier zult aan beleven!

Verhuur springkasteel Paal: veilig & leuk

Voor kinderen duren feesten snel te lang, zeker als er niets leuks voor ze te doen is. En als kinderen niets te doen hebben, gaan ze zelf iets verzinnen. Om te voorkomen dat tikkertje spelende kinderen tussen de statafels met hapjes en drankjes erop rennen, kunt u bij ons terecht de verhuur van een springkasteel.

Dat is de ideale manier voor de kinderen om even stoom af te blazen. Omdat het springkasteel zacht is en ook de wanden zacht zijn, kunnen ze veilig springen. Kinderen zullen verschillende spelletjes bedenken of wedstrijdjes doen wie het hoogst of het mooist kunt springen. Doordat het springkasteel wanden heeft, kunnen de kinderen niet zo maar van het springkasteel afvallen. Het hele springkussen is lekker zacht, dus ze kunnen gerust vallen als ze hun nieuwe sprong uitproberen. Maar ook volwassenen zullen het leuk vinden om tussen de festiviteiten door even te springen. Zo gaat iedereen na het feest weer moe en voldaan weer naar huis.

Online verhuur van springkastelen

Online verhuur van springkastelen: bekijk op onze website wat de mogelijkheden zijn. Op de website kunt u de verschillende springkastelen bekijken en het kasteel uitzoeken, dat het beste bij het thema van uw feest past.

Verhuur springkasteel: wat moet u zelf doen?

Het enige wat u moet doen is zorgen voor voldoende ruimte om het kasteel neer te zetten en voldoende ruimte om het kasteel heen.

Daarnaast is er stroom nodig om het kasteel op te blazen en lucht bij te blazen. Wij kunnen u adviseren waar u op moet letten bij de ruimte en welke stopcontacten of verlengsnoeren nodig zijn.

Zo moet de ondergrond natuurlijk niet te scherp of ongelijk zijn en moet er genoeg ruimte zijn om om het kasteel heen te kunnen lopen.

Wij hebben uiteraard ook andere benodigdheden voor uw feest, zo kan u bij ons een partytent huren. Maar bij FBL Verhuur kan u terecht voor het verhuur van feestmateriaal zoals tafels, stoelen, bestek, verwarming, keukenmateriaal, …

Verhuur springkasteel: hoe bestellen?

Plaats uw bestelling online (u moet niet online afrekenen). Wij nemen vervolgens contact op met u om alles samen te overlopen en dan krijgt u een definitieve prijsofferte op maat. Bij akkoord spreken we de levering af. Vervolgens hoeft u alleen te zorgen dat het feest gezellig wordt en dat de kinderen en volwassenen veel plezier zullen hebben.

Na het feest wordt het op de afgesproken tijd weer opgehaald. Het is een eenvoudige manier om uw feestje net dat beetje extra te geven.

Een feest zonder zorgen?

Wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw feest? Bij ons kan u al uw feestmateriaal voor een betaalbare prijs huren zonder kopzorgen.

Van partytenten, tafels, verwarmers, stoelen, porselein, bestek, kommen, tassen, glazen tot koelkasten en sfeerverlichting: het is allemaal te huur bij ons voor een redelijke prijs.

Alle prijzen zijn excl. BTW en met de voorziene afwaskost inclusief.

Onze werkregio

Wij werken o.a. in:

Alken, Antwerpen, Begijnendijk, Berlaar, Bertem, Betekom, Bierbeek, Bonheiden, Booischot, Boom, Boortmeerbeek, Boutersem, Brussel, Diepenbeek, Diest, Duffel, Erps-Kwerps, Geel, Geetbets, Gingelom, Glabbeek, Grimbergen, Haacht, Ham, Hasselt, Heist-op-den-Berg, Herent, Herentals, Herenthout, Herk-de-Stad

  • Uitgebreid assortiment feestbenodigdheden
  • ​Uitstekende service
  • ​Levering aan huis
  • Eerlijke en scherpe prijzen